Hjælp Odense Fjord Samarbejdet: Meld dig som frivillig

Vil du være med til at forbedre vandtilstanden i Odense Fjord?

Her på siden kan du se, hvordan du kan hjælpe og melde din interesse for at deltage. Det er ikke bindende at tilmelde sig, men du vil blive kontaktet af os, så vi kan fortælle mere og aftale nærmere.

Bliv prøvetager

Som prøvetager skal du med jævne mellemrum hjælpe forskere med at blive klogere på vandtilstanden i fjorden ved at tage prøver. Du bliver instrueret i hvornår, hvor og hvordan prøverne skal tages. Vi sørger for, at udstyret bliver sendt til dig – og for, at dine prøver bliver samlet ind.


Donér marksten til stenrev

Stenrev er et paradis for planter, dyr og insekter. Ved at etablere stenrev i Odense Fjord, bliver der sat skub i livet under overfladen – men det kræver mange, tunge sten. Hvis det er noget, du har i din baghave, hører vi gerne fra dig. Ved at udfylde formularen herunder giver du tilladelse til, at vi kontakter dig for at tale nærmere om transport og lavpraktik.


Når du indsender oplysninger til Odense Fjord Samarbejdet, behandler vi dine data i overensstemmelse med gældende GDPR-lovgivning. Det betyder, at dine oplysninger ikke deles med tredjeparter eller bruges i anden kontekst end den, du er informeret om, da du sender dem til os. Du kan til enhver tid bede os informere dig om hvilke data, vi har om dig, eller bede os om at slette dem. Det sker ved at rette henvendelse til sekretariat@odensefjordsamarbejdet.dk.